Sargent-co. kft

SCHARFER LED Tápegység

7 év garancia, IP67, ultra-slim fém ház, 100%-ban kiterhelhető

Árajánlat vagy rendelés: telefon: +36 30 574 9766, e-mail: scharfer@sargent.hu

18 Watt

12V és 24V


45 Watt

12V és 24V


150 Watt

12V és 24V

20 Watt

12V és 24V


60 Watt

12V és 24V


200 Watt

12V és 24V

30 Watt

12V és 24V


100 Watt

12V és 24V


300 Watt

12V és 24V


Partnereink

PARTEX Marking Systems AB PARTEX Marking Systems AB svéd vállalat, amely a jelöléstechnika területén meghatározó szereplővé vált mára a piacon. Termékei 1948 óta világszerte ismertek a szakmában. A sargent-co. kft egyik legrégebbi partnere, több mint 28 éves múltra tekint vissza az üzleti kapcsolat. Termékek: PVC anyagú egykarakteres, többkarakteres vevő specifikus vezeték és kábeljelölők (halogénmentes kivitelben is). Lézernyomtatóval feliratozható különböző méretű és színű etikett címkék, melyek átlátszó zárt profilú tartóba illetve kábelkötözővel rögzíthető tartóba helyezhetők.  Alkatrész és elektromechanikus elemek jelölése. Rozsdamentes jelölők. Hőnyomtatással működő nyomtató és hozzá különböző profilú és színű jelölők (szalag,cső, zsugorcső, öntapadós) a felhasználó igényei szerint.

ipf-electronic gmbh A német családi kézben lévő ipf-electronic gmbh óriási szenzorválasztékkal áll a vevők rendelkezésére. A cég filozófiája: „Az Ön sikere a mi személyes törekvésünk”. A rendkívül széles termékválasztékot kínál az ipf-electronic gmbh. A műszaki támogatottságot illetően kimagasló hatáskörű, kvalifikált szakemberekkel áll az ipari feladatokra adott legjobb megoldást kínálva. Termékcsaládok:

 • Opto szenzorok
 • Kamera szenzorok
 • Induktív érzékelők
 • Kapacitív szenzorok
 • Mágneses szenzorok
 • Ultrahangos érzékelők
 • Radar szenzorok
 • Szintérzékelők
 • Nyomásérzékelők
 • Áramlásérzékelők
 • Hőmérsékletérzékelők
 • Tápegységek
 • Számlálók
 • Jelátalakítók
 • Ellenőrző egységek
 • Időrelék
 • Forgó jeladók
 • Tartozékok
 • LED világítás ipari környezetben

XECRO GmbH Több mint 25 éves múlttal rendelkező német szenzorgyártó cég. A XECRO képes előállítani a legkisebb, a legrövidebb, vagy akár 4x kapcsolási távolsággal rendelkező, magas nyomást vagy hőmérsékletet elviselő  valamint teljes fémborítású szenzorokat. Gyárt precíz fémfelismerő kettős kimenetű szenzort amely alkalmas vas/nemvas felismerésére. A nemvas anyagoknál érvényes a K=1 faktor, kivéve acél esetén. Hulladékválogatáshoz, felhasználás-specifikus kaszkád kapcsolású változat kapható. További termékek: kapacitív, optoelektronikus érzékelők (keret és villás is), érintőkapcsolók és LED visszajelzők.

Proxitron GmbH A német Proxitron szenzorok elsősorban nehéz ipari körülmények között alkalmazhatók. Jellemző területek: vas és acélgyártás, kohók, hideg/meleg hengerművek, fémprofilgyártás, lemezgyártás, kerámiaipar. A „PIROS” infravörös pyrométerek tárgyfelismerés esetén +280 °C…+950 °C között alkalmazhatók, hőmérséklet ellenőrzés esetén -40°C…+2500 °C közötti tartományban használhatók. Induktív érzékelők: Sn-max = 250 mm Tmax = 250 °C Kapacitív érzékelők: Sn-max = 110 mm Tmax = 100 °C

PIL Sensoren GmbH A német PIL Sensoren GmbH világszerte ismert specialistája az ultrahangos távolságmérő szenzorok fejlesztése és  gyártása  terén. Számtalan felhasználása van az ipari automatizálás során a pontos helyzetellenőrzésre. Nagyszámú szenzorválaszték áll a felhasználók rendelkezésére amelyek nagy részét a gyártó a vevőivel közösen fejlesztett ki. E miatt a termékpaletta egyre bővül. Jellemzők: analóg és/vagy kapcsoló kimenet, RS232, RS485. „Teach-In” beállítással. Kapcsolási távolság (kiviteltől függően) : 60 mm-8000 mm lehetséges.

Az Inelta Sensorsysteme több mint 25 éve fejleszt, gyárt és értékesít ipari alkalmazásokhoz szükséges szenzormegoldásokat. Az ipari automatizálás, a gépgyártás, a hidraulika, az orvostechnológia és az űrrepülés szektor ügyfelei bíznak szakértelmünkben.
A személyre szabott szenzormegoldások kiemelt figyelmet kapnak,
amely folyamatosan bővül interdiszciplináris mérnöki munkával.
Magasan specializálódott kutató-fejlesztő csapatunk gondoskodik termékpalettánk folyamatos továbbfejlesztéséről, amelyet németországi és szlovákiai gyárainkon valósítunk meg.
Az ultrahangos szenzortechnológia úttörőjével, a PIL Sensors-szal együtt termékek széles skáláját kínáljuk elmozdulás-, helyzet-, erő-, nyomás- és dőlésméréshez.

 

M.D.Micro Detectors S.p.A. A Modenában (Olaszország)  székelő cég nagy választékban kínál különféle szenzorokat az ipari felhasználók részére. Rendkívül jellemző a termékeikre a kiváló minőség és a megbízhatóság. A vevők felé történő mindenkori orientáltság, ami a hajtóerőt jelenti a cég stratégiáját illetően. Termékportfolió:

 • Optoelektronikus érzékelők
 • Közelítés kapcsolók (induktív, kapacitív)
 • Ultrahangos érzékelők
 • Optoelektronikus terület szenzorok
 • Biztonsági érzékelők
 • Tartozékok

Örömmel értesítjük Önt az M.D. Micro Detectors S.p.A. („MD”) és a Datalogic S.r.l. („Datalogic”) Sensor & Safety és Machine Vision közötti üzleti kombinációból álló projekt elindításáról.MD új cégnevet vett fel, amely 2021. november 22-től Datasensing S.r.l.

Ennek az izgalmas új lépésnek az indoka, hogy új és értékes kompetenciákkal gazdagítsuk a Datalogic Csoportot, továbbfejlesszük az üzletet és megerősítsük jelenlétünket a piacon, kihasználva az új olasz ipari automatizálási központ minden előnyét. MD-ügyfélként továbbra is kapcsolatba léphet jelenlegi kereskedelmi referenciáival, azzal az előnnyel, hogy nagyobb termék- és megoldásválasztékkal rendelkezik a legkülönfélébb ipari automatizálási alkalmazásokhoz.

 

Dimetix AG   A svájci Dimetix AG cég lézeres távolságmérésre alkalmas érzékelőket gyárt különböző felhasználási igényeknek megfelelően. 30 m ± 3 mm, – egyszerű ipari felhasználói feladatokra. 150 m ± 1,5 mm,- pontos mérés akár extrém helyzetben is.(reflexiós felület használatával) 500 m ± 1,0 mm, – gyors mérést tesz lehetővé egyedülálló pontossággal.(reflexiós felület használatával)

ifm-electronic gmbh   Az ifm-electronic gmbh a szenzorpiacon az egyik meghatározó gyártó. Rendkívül széles választék mellett a kiváló mínőség, ami jellemzi a termékportfólióját. A sargent-co. kft. 1989 óta dolgozik az ifm-electronic gmbh –val, kezdetben mint képviselet , ma pedig mint nagykereskedő vagyunk jelen a magyar piacon.

Rólunk

A sargent-co. kft. 1989 óta dolgozik a magyar piacon. Elsősorban gyártósori berendezésekhez kínáljuk a legszélesebb kínálatot a szenzorok területén. A képviseleti tevékenységen túl nagy hangsúlyt fektetünk a vevőink biztonságos és gyors kiszolgálása mellett a folyamatosan megújuló műszaki ismeretek átadására a mechatronikai szakemberek részére. Csak magas műszaki tartalommal bíró termékeket forgalmazunk. Az árak kialakításában rugalmasak vagyunk, messzemenően figyelembe vesszük a vevő igényeit. Mindenkor biztosítjuk a gyártói garanciákat vevőink számára. Mivel partnereink az EU területén találhatók a standard szállítási határidők is rövidek. Igény esetén készletezünk, vevőink igénye szerint.

© 2024  sargent-co. kft. Minden jog fenntartva


Kapcsolat

Keressen bennünket a következő elérhetőségek bármelyikén, munkatársaink hétfőtől csütörtökig 8:30 – 13:30, illetve pénteken 8:30 – 12:30 óráig állnak rendelkezésükre.

sargent-co. kft. 1031 Budapest Nánási út 16/B

Mobil:    +36-70-427-2250

E-mail:  info@sargent.hu

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.